Kolumna (u slobodnom stilu)


10: Pedeset nijansi: BLEDO
POGODITE FILM*: Uspešan poslovni čovek. U ormanu ima gomilu istih odela, a u odnosu sa zenama izražene sado-mazo sklonosti. "Upozorio sam te", kaže joj, i ne štedi na skupom poklonu. Ona je pomalo izgubljena, za razliku od promiskuitetne i s muškarcima spretne najbolje prijateljice. On vodi, ona prati i prepušta se dok sve ne ode u nepodnošljivu krajnost... (Andrija Pajić)


09: Svi vole Rodžera
Roger Federer je najpopularniji teniser u većem delu sveta, tj gotovo svugde osim u Aziji, izjavio je Mats Wilander. Činjenica: oko 4,3 od 7 milijardi ljudi, tj. 60%, nastanjeno je, upravo, u toj istoj Aziji koja ne voli Federera... (Andrija Pajić)


08: Nije voda, a nije ni zdravo
Pomešani na rafovima sa proizvodima koji se deklarišu kao zdrava hrana, nalaze se i oni koji to nisu. Preporuke lekara su da treba unositi dovoljno tečnosti, ali i da treba izbegavati gazirane sokove pune šećera. Međutim, ni voda nije što je nekad bila... (Andrija Pajić)


07: Olimpijada?
Očekivao sam da olimpijada iskače iz frižidera, plakara, fioka, da se olimpijski krugovi kotrljaju po medijima ali i najprivatnijim ćoškovima, i, uopšte sve da bude u znaku Olimpijade... (Andrija Pajić)


06: Osmi mart (i ostalo maltretiranje)
Ispada da svi zivi maltretiraju, biju i zlostavljaju sve zene. Sudeci poonome sto ceo dan emituju na televiziji, bas je tako, i ja sada treba zbog toga da se osecam krivim... (Andrija Pajić)


05: Parola: snadji se!
Pohvale za mladu damu, koja, iako nije dobila posao na birou, uspela je da se snadje. Pravi šarene spunčiće, prodaje ih, i dobro joj ide. Možda ne plaća taj porez? Snašla se... (Andrija Pajić)


04: Ispoštuj me!
Kad god idem na neki događaj, trudim se da izbegnem nosanje ranca, torbe, torbice, i sličnih dodataka koji me usporavaju i smetaju mi da se provlačim kroz gužvu. Umesto toga, blagovremeno se opremim praktičnom odećom... (Andrija Pajić)


03: Talenti
Ne ozbiljno, klince od 10-12 godina, klinke od 13-14 koje izlaze na scenu kao da su profesionalne striptiz igracice. Da li to vama deluje normalno? (Andrija Pajić)


02: Jači pol
Smeta im sve i svasta i ljute su na svakoga jer nije ovaj zivot ono sto smatraju da zasluzuju. Hoce sve, a nisu spremne ni na sta, tako da ostatak vremena smisljaju idiotske izgovore i izvode naucnofantasticne zakljucke o zivotu i svetu oko sebe... (Andrija Pajić)


01: Domaći fudbal
Razvijeni tempo igre, toliko jak da u plejbekovima uopšte nema potrebe za usporenim snimkom. U nekom trenutku, u skladu sa zakonom verovatnoće, lopta se nalazi kod naših napadača. Igrač je u napadu, ispred samo protivničkog šesnaestrca... (Andrija Pajić)